KORONA ja yrityksemme toiminta

Viime päivinä jokainen on ko. sanan kuullut ainakin sata kertaa. Vaikuttaahan se meihin jokaiseen ja riski sairastumiselle on olemassa jo maan joka kolkassa.

Pandemia vaikuttaa myös meihin yrittäjiin luonnollisesti. Erityisesti meidän pienyrittäjien toimeentulo on uhattuna, sillä kulut juoksee joka hetki, vaikka tuloja ei tulisi. Olemme erittäin kiitollisia teistä jokaisesta asiakkaasta, - kiitos kun käytätte, olette käyttäneet tai tulette käyttämään palveluitamme ja tuotteitamme! Ainoastaan se mahdollistaa yritystoimintamme jatkuuvuden.

Toimeentulon turvaamiseksi tarjoamme palveluitamme normaaliin tapaan, mutta otamme hygienian entistäkin paremmin huomioon sekä kehitämme toimintaamme olosuhteiden mukaisesti:

  •  Emme koskaan tule töihin tai asiakkaidemme koteihin sairaana, ei edes ”pikkuflunssaisena”.
  • Suunnitellut yleisötapahtumamme on peruttu – ilmoitamme uudesta ajankohdasta myöhemmin
  • Työpaikallamme on tehostettu käsihygienia sekä samoissa tiloissa toimiva XHOME-yritys puhdistaa ja desinfioi tilojamme säännöllisesti – pääset tutustumaan XHOMEN toimintaan osoitteessa: www.xhome.fi
  • Remonttien suunnittelu ja hinta-arviot onnistuu tarvittaessa tehdä myös video-/kuva-/puhelinyhteys välitteisesti.
  • Pyrimme avaamaan tekeillä olevan verkkokauppamme pian sekä lisäämään kuvia pinnoitteista, että itseasennettavien tuotteiden osto onnistuu jatkossa myös ilman käyntiä myymälässä.
  • Pyydämme myös asiakkailtamme avoimuutta – ethän tule asioimaan myymälässämme kipeänä tai peruthan mahdollisen kotikäyntiajan, mikäli perheessänne sairastetaan, kiitos.
 
Myymälämme palvelee teitä edelleen ja teemme veloituksettomia arviokäyntejä paikan päällä sekä remontointipalvelut on käytettävissänne normaaliin tapaan!
 
Terveyttä teille jokaiselle toivottaen,
Decorelin yittäjätiimi – Sara ja Juha