Desinfiointikaasutukset

 

 

Teemme XHOME -desinfiointikaasutuksia Pohjois-Karjalan alueella. Kauttamme on myös mahdollista tilata viljelyanalyysit ja ilmanlaadun arviointimittaukset.

XHOME -menetelmä on kehitetty yhdessä VTT:n kanssa kaikenlaisien mikrobien, bakteerien ja itiöiden myrkyttömään tuhoamiseen. Se soveltuu teknologiansa ansioista kaikenlaisille pinnoille, tekstiileille ja irtaimistolle.

 

HOMEENTUHOUS

Homevaurion sattuessa ei pelkkä saneeraus riitä. Homepöly ja -itiöt leviävät rakenteista joka puolelle huoneilmaan. Kun kosteusvaurioituneet materiaalit poistetaan ja saneeraus tehdään, jäävät nämä levinneet itiöt tilan huoneilmaan. 

Vaikka kasvuolosuhteet muuttuisivatkin saneerauksen myötä kasvulle epäsuotuisaksi, tulee huomioida, että tilaan jääneet homeiden itiöt voivat siitä huolimatta säilyä elinkykyisinä jopa vuosia. Kun olosuhteet taas mahdollistavat kasvun, homeet jatkavat kasvuaan. Ja näin homevaurio pääsee uusiutumaan.

XHOME-vetyperoksidikaasutus on myös hyvin tehokas ja turvallinen keino viimeistellä homesaneeraus ja varmistua, ettei homevaurio pääse uusiutumaan. XHOME-kaasutus tuhoaa kaikki jäljelle jääneet homeitiöt. 

 

Tähän uuteen, mullistavaan menetelmään voit tutustua lisää: https://xhome.fi/ tai ota yhteyttä meihin - kerromme mielellämme lisää!