Homeentuhous -palvelut

 

 

XHOME-homeentuhouskaasutuksessa  käytetään täysin uutta teknologiaa, jolla tuhotaan tehokkaasti ja täysin myrkyttömästi homeitiöt saneerauksien jälkeen kaikista tiloista, irtaimistosta, tekstiileistä ja huonekaluista täysin uudella teknologialla.

XHOME -homeentuhouskaasutuksessa käytetty vetyperoksiidikaasu hajoaa lopulta vedeksi ja hapeksi jättämättä mitään myrkkyjäämiä.

XHOME toimii vaikeimmissakin kohteissa.

XHOME -homeetuhousmenetelmässä käytetään kotimaisia Cleamix VCS sarjan vetyperoksidikaasutuslaitteita. Vetyperoksidikaasu on merkittävästi tehokkaampi kuin perinteiset aerosolimenetelmät kuten kylmäsavukaasutus. XHOME-homeentuhous -menetelmässä vetyperoksidi muutetaan kaasuksi, joka leviää tasaisesti joka paikkaan. Menetelmässä mitataan realiaikaisesti kaasupitoisuutta (PPM), jolla todennetaan tilassa oleva riittävän suuri pitoisuus homeitiöiden tuhoamiseen. Laitteen omien antureiden lisäksi käytämme kemiallisia indikaattoreita vaikeimpien kohtien todentamiseksi, kuten kaapistojen ja pattereiden takaosat sekä muiden esteiden haasteellisimmat pinnat.

Laitteisto on kehitetty kaikkein vaikeimpien mikro-organismien tuhoamiseen kuten pernarutto, SARS ja MERS, joten homeitiöiden tuhoaminen tällä menetelmällä tehokasta ja helppoa.

Laitteisto on kehitetty yhdessä VTT:n kanssa. Teknologia on ainoa Suomessa.

Xhome -homeentuhoksessa Cleamix VCS -teknologia tuhoaa homeitiöt tehokkaasti ja ilman torjunta-ainejäämiä.

Toimitamme aina kirjallisen raportin puhdistuksesta. Raportti sisältää tiedot mm. kaasun pitoisuudesta, käytetystä ajasta, ilmankosteudesta, lämpötilasta ja indikatointituloksista. Tarvittaessa voimme toimittaa myös näytepohjaiset tulokset. (Näytetulos ennen käsittelyä ja käsittelyn jälkeen).

XHOME on ainoa toimija Suomessa, joka käyttää kyseistä vetyperoksidi-kaasuteknologiaa homeen tuhoamiseen. 

Mikäli kalusteissasi tai muussa irtaimistossasi on hajuhaittoja,  suoritamme samalla otsonoinnin hajujen poistamiseksi. Pelkkää otsonointia emme suosittele homekohteisiin ilman XHOME kaasutusta, sillä otsoni voi reagoida tiettyjen homeiden kanssa muodostaen homettakin vaarallisempia yhdisteitä.

Suoritamme otsonoinnit myös kohteissa kaasutusten jälkeen tarpeen vaatiessa.

Toimimme koko Suomen alueella.

Kysy lisää, jos kohteessasi ollut homevaurio on korjattu, mutta oireilet ja epäilet homeitiöiden levinneen myös muihin tiloihin tai kalusteisiin.

  www.xhome.fi