Pavicem -mikrosementti

 

Mikrosementti soveltuu käytettäväksi niin uudiskohteessa kuin remontoinnissakin.

Pinnoitteeksi mikrosementti käy lähes mille tahansa kovalle pinnalle. Yleisimmin mikrosementtiä käytetään kylpyhuonetiloissa, lattioissa ja keittiön välitiloissa, mutta se soveltuu erinomaisesti myös esim. tulisijan pinnoitteeksi. Erityisen suosituksi mikrosementti on tullut vanhojen kylpyhuoneiden remontoinnissa, sillä mikrosementti voidaan asentaa vanhojen laattojen päälle, silloin kun vesieristeet ovat kunnossa.

 

Mikrosementin värin valinta

Valittavana on n. 70 värivaihtoehtoa, joista ainakin tällä hetkellä suosituimpia ovat harmaan sävyt niiden nykyiseen sisustustrendiin sopivan betonimaisen vaikutelmansa vuoksi. Rohkeille sisustajille ja persoonallisuutta hakeville löytyy myös runsaasti ihania värivaihtoehtoja, eli jokaiseen sisustukseen löytyy takuulla se juuri oikea väri!

Myymälässämme voit tutustua värikarttaan sekä saat halutessasi mallipaloja mukaasi, joka helpottaa oikean sävyn valinnassa. Mm. tilan valaistus vaikuttaa oleellisesti miltä väri näyttää, siksipä suosittelemmekin aina asiakkaillemme "sovittamaan" mallipaloja siinä ympäristössä, mihin sitä on suunniteltu. Myymälässämme on lisäksi nähtävissä mikrosementillä pinnoitettu suihkunurkkaus sekä muita valmiita pintoja.

 

Mikrosementin hinta

Mikrosementoinnin kokonaiskustannus muodostuu useista eri asioista, kuten tarvittavista pohjatöistä, mikrosementin väristä ja kerrosten lukumäärästä sekä suojapinnoitteesta (lakka tai vaha). Jokainen kohde on aina omanlaisensa, sen vuoksi käymmekin mieluiten aina ensin arviokäynnillä, jonka jälkeen voimme laskea tarkan kustannusarvion kyseiseen kohteeseen. Arviokäynnit teemme veloituksetta, voit varata omasi sähköpostilla tai puhelimitse.


Mikrosementoinnit toteutetaan urakkasopimuksina. Pyydä tarjousta suoraan meiltä myynti@decorel.fi. Teemme kylpyhuone- ja wc-remontteja vesieristyksistä kalusteiden asennukseen saakka avaimet käteen -periaatteella.