Pavicem -mikrosementti

 

Mikrosementti soveltuu käytettäväksi niin uudiskohteessa kuin remontoinnissakin.

Pinnoitteeksi mikrosementti käy lähes mille tahansa kovalle pinnalle. Yleisimmin mikrosementtiä käytetään kylpyhuonetiloissa, lattioissa ja keittiön välitiloissa, mutta se soveltuu erinomaisesti myös esim. tulisijan pinnoitteeksi. Erityisen suosituksi mikrosementti on tullut vanhojen kylpyhuoneiden remontoinnissa, sillä mikrosementti voidaan asentaa vanhojen laattojen päälle, silloin kun vesieristeet ovat kunnossa.

Mikrosementin värin valinta

Valittavana on n. 70 värivaihtoehtoa, joista ainakin tällä hetkellä suosituimpia ovat harmaan sävyt niiden nykyiseen sisustustrendiin sopivan betonimaisen vaikutelmansa vuoksi. Rohkeille sisustajille ja persoonallisuutta hakeville löytyy myös runsaasti ihania värivaihtoehtoja, eli jokaiseen sisustukseen löytyy takuulla se juuri oikea väri!

Myymälässämme voit tutustua värikarttaan sekä saat halutessasi mallipaloja mukaasi, joka helpottaa oikean sävyn valinnassa. Mm. tilan valaistus vaikuttaa oleellisesti miltä väri näyttää, siksipä suosittelemmekin aina asiakkaillemme "sovittamaan" mallipaloja siinä ympäristössä, mihin sitä on suunniteltu. Myymälässämme on lisäksi nähtävissä mikrosementillä pinnoitettu suihkunurkkaus sekä muita valmiita pintoja.

Mikrosementin hinta

Mikrosementoinnin kokonaiskustannus muodostuu useista eri asioista, kuten tarvittavista pohjatöistä, mikrosementin väristä ja kerrosten lukumäärästä sekä suojapinnoitteesta (lakka tai vaha). Jokainen kohde on aina omanlaisensa, sen vuoksi käymmekin mieluiten aina ensin arviokäynnillä, jonka jälkeen laskea tarkan kustannusarvion kyseiseen kohteeseen. Arviokäynnit teemme veloituksetta, voit varata omasi sähköpostilla tai puhelimitse.


Mikrosementoinnit toteutetaan urakkasopimuksina. Pyydä tarjousta suoraan meiltä myynti@decorel.fi. Teemme kylpyhuone- ja wc-remontteja vesieristyksistä kalusteiden asennukseen saakka avaimet käteen -periaatteella.

 

 

Mikrosementin asennustyö

Mikrosementin asennuksen voi tehdä myös itse, mutta siinä on monta tarkkaan noudettettavaa vaihetta. Harkittaessa mikrosementin itse asennusta kannattaa huomioida tarvittavien työkalujen ja hiontalaitteiden hankinta. Erityisen tärkeää on muistaa noudattaa kuivumisaikoja ja tehdä pohjista mahdollisimman sileät. Mikrosementin asennus on aikaa vievää käsityötä, ja lopputulos on aina yksilöllinen. 

 

Ammattilaistyön edut

 • Työnjälki on ensiluokkaista
 • Materiaalia kuluu yleensä vähemmän
 • Työn osuudesta on mahdollista hakea tietyin ehdoin kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen osuuden pääset tarkistamaan Eteran kotitalousvähennyslaskurista.
 • Asennukselle saa takuun
 • Työnkesto on arvioitavissa
 • Mahdolliset haasteet ja ongelmat ovat ennakoitavissa

  Itse tekemisen edut

  • Säästää asennuksen hinnan
  • Tuote- ja asennustukea voi ostaa eri työvaiheisiin
  • Työtä voi tehdä oman aikataulun mukaisesti

  Tarvittaessa kauttamme saa materiaalien lisäksi konsultaatiokäynnit tai jonkin osa-alueen työn, kuten pohjustuksen tai lakkauksen.