Yhteistyökumppanimme

Jokainen asiakas ja kohde on yksilöllinen, sekä tarvitsee eri asioita - kasvava yhteistyöverkostomme mahdollistaa kokonaisvaltaisen palvelun, jokaisen tarpeet huomioon ottaen.

Pääset tutustumaan yhteistyökumppaneidemme kotisivuihin logoja klikkaamalla:

Kiukaat | Saunat | Sisustus

 

 

 

Marjamailla hakee aikaa kestäviä sisustusratkaisuja. Innoitusta haetaan niin laadukkaasta kansainvälisestä muotoilusta kuin suomalaisesta luonnosta: puusta, kivestä, pellavasta ja muista luonnonmateriaaleista.

Kotia tai toimistoa ei tarvitse sisustaa yhdellä kertaa täysin uusiksi. Huoneeseen saa tunnelmaa kekseliäisyydellä ja vähällä vaivalla, vaikkapa huonekaluja tuunaamalla. Seinät tai ikkunat eivät aina edellytä konstikkaita tekstiilejä — fiksusti valittu räsymattokin vaalealle lattialle voi piristää tilan ilmeen. 

Sisustussuunnittelu yhdistää parhaimmillaan käytännöllisyyden ja kauneuden. Kauniin ja käytännöllisen etsimiseen tarjoamme palveluitamme.

 


 

Sisustussuunnittelu Decona on vuonna 2012 perustettu  Joensuulainen suunnittelutoimisto. Olen päässyt työssäni toteuttamaan paljon erilaisia ja mielenkiintoisia kohteita kodeista kouluihin sekä kesämökeistä sairaalan eri tiloihin. Tarjoan sisustussuunnittelua yksityiskoteihin, kesäasuntoihin ja julkisiin tiloihin kun halutaan päivittää nykyistä tai rakentaa uutta.

Palveluita on mm.

  • 3D havainnekuvat eri tiloista
  • tilasuunnittelu; eri huonetilojen suunnittelu
  • pintamateriaali- ja värisuunnittelu
  • kiintokalustesuunnittelu; keittiö-, kodinhoito-, vaatesäilytys- ja kosteiden tilojen kiintokalustesuunnittelu
  • irtokaluste-, ja valaisinvalinnat
  • tekstiilisuunnittelu; verhot, matot sekä muut kodin tekstiilit

 


 

 

Yritykseni tarjoaa sisustus- ja pihasuunnittelua, sekä pihaprojektien toteutuksia "avaimet käteen" periaatteella yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa, juuri sinun toiveiden pohjalta. Käytössäni on myös Archicad 3D mallinnosohjelma. Sen avulla pääset  tutustumaan esimerkiksi miltä valmistuva kotisi näyttää 3D:nä. Ohjelmalla pystytään myös havainnollistamaan erittäin hyvin suunnitellun tilan värimaailmaa ja pintoja. 

Kauttani saat myös laadukkaat kotimaiset perenna- ja pensastaimet, sekä tarvittaessa ammattipuutarhuripalvelut. Pihanrakennusurakat voidaan myös räätälöidä toteutettavaksi ylläpitosopimuksin. Sisustussuunnittelussa autan tarvittaessa projektin toteuttamisessa alusta loppuun saakka.